1. ELEMENTE DEFINITORII

Proprietarul care administreaza site-ul www.VinotecaMea.ro va fi denumit in continuare SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

2. DREPTUL DE AUTOR

Întregul continut al site-ului www.vinotecamea.ro respectiv, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

 SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.vinotecamea.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

4. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRODUSE SI SERVICII

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care acestea ne sunt livrate de la producator sau importator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

5. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRETURI

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

6. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU LIVRARE

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. În cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. 

Tariful de livrare pentru Bucuresti este 20 lei, indiferent de valoarea comenzii.

Tariful de livrare pentru celelalte localitati se calculeaza ulterior plasarii comenzii conform politicii firmei de curierat Fan Courier.

7. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PLATA

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Produsele comandate trebuiesc achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

8. LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU COMENTARIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorii care viziteaza site-ul SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL nu va purta responsabilitatea ti nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

9. LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI, SERVER, BROWSER.

Site-ul SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL.

SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Astfel produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi, defectelor cauzate de o utilizare defectuoasa sau oricaror alte defecte fizice), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Cererile de returnare se trimit pe mail si trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original, certificatul de garantie in original cat si o copie dupa cartea de identitate a persoanei pe care a fost facuta factura. Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL nu elibereaza duplicate pentru certificatul de garantie.

11. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SC WINE & FOOD DISTRIBUTION SRL il si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.