Anima Pinot Noir 0.75L
search
  • Anima Pinot Noir 0.75L
  • Anima Pinot Noir 0.75L

Anima Pinot Noir 0.75L

98,00 lei
Include TVA

Vinurile din gama Aima sunt vinuri de inalta calitate ce se obtin din soiuri de struguri cu insusiri tehnologice superioare, cultivate in areale viniviticole delimitate si consacrate care aplica o tehnologie proprie. Aceste vinuri de calitate superioara cu denumire de origine controlata au un aspect, cristalin, cu posibile sedimente fiind nefiltrat, iar culoarea este completata de gustul armonios, bine evoluat, tipic podgoriei.

Cantitate

Pinot noir este un soi nobil de vita de vie, un strugure de culoare rosie folosit in general in procesul de producere al vinului cu acelasi nume. Pinot noir este unul dintre cele mai vechi soiuri de struguri din lume si a fost denumit dupa forma de con de pin pe care o are inainte de a fi cules. Pinot Noir este un strugure genetic instabil, ceea ce inseamna ca se modifica foarte usor, ducand la dificultatea mentinerii constante a parametrilor sai.

Vinul Pinot Noir nu este usor de recunoscut, neavand o aroma caracteristica a soiului. Este un vin fin, amplu, rotund, cu o culoare rubinie ce nu exceleaza in intensitate. Face o pereche ideala cu carne de miel prajita sau fiarta, rata, fazan si paste fainoase, fara sosuri prea picante. Este renumit ca ingredient pentru celebrul Coq au vin francez.

VM183

Fisa tehnica

Culoare
Rosu
Comentarii (0)